Prostor Invest Kragujevac
Licencirani procenitelj Kragujevac

Dobrodošli

PROSTOR INVEST - TIM

Naš stručni tim čine procenitelji sa višegodišnjim profesionalnim iskustvom. U svakom trenutku smo spremni da sagledamo potrebe klijenta i na iste odgovorimo brzo i kvalitetno.

Poštujemo vaše vreme

Poštujemo vaše vreme

U kratkom vremenskom roku možemo vam dostaviti našu najpovoljniju ponudu.
Kvalitetna izrada elaborata

Kvalitetna izrada elaborata

U skladu sa aktuelnim tržišnim uslovima možemo uraditi elaborat o proceni tržišne vrednosti.
Pouzdano i stručno

Pouzdano i stručno

Višegodišnjim radom prepoznati smo kao pouzdan, siguran i ekspeditivan partner koji poštuje unapred dogovorene uslove.

Proceniteljska kuća

PROSTOR INVEST
https://prostorinvest.rs/wp-content/uploads/2022/04/Logo-prostor_invest-removebg-preview-165x165.png

Biro za procene vrednosti „PROSTOR INVEST“ iz Kragujevca je proceniteljska kuća koja pruža usluge visokog kvaliteta iz oblasti procene vrednosti. Procene vrednosti mogu biti od velikog značaja za privredna društva, ali i pojedinca uopšte jer pre svega služe kao osnova za donošenje bitnih strateških odluka u odabiru modela finansiranja, finansijskog izveštavanja, raznih vrsta restrukturiranja, ponekad i u sudskim sporovima.

Biro za procene vrednosti „PROSTOR INVEST“ okuplja stručan tim koji je u mogućnosti da pruži pre svega kvalitet iz usluga procene vrednosti. Naši procenitelji su licencirani od strane Ministarstva finansija Republike Srbije i upisani u nadležne registre sudskih veštaka različitih oblasti. Procena vrednosti je bitna jer daje savete u vezi sa adekvatnim alociranjem sredstava i njihovim finansiranjem kako bi se povećalo tržišno učešće, a naš tim je zadužen da istu uradi stručno i objektivno.

© Copyright 2024. Prostor Invest, Sva prava zadržana.
Scroll